Dominicushuis
Zalig Pasen

Zalig Pasen 2017

 
ACTIVITEITENKALENDER

RAAD EN DAAD

 

Slimme quiz7ers, het is zover!
Vanaf vandaag kan je je inschrijven voor onze jaarlijkse quiz op Zaterdag 4 juni .  Inschrijven doe nu via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Een ploeg mag bestaan uit 4-6 deelnemers en de inschrijving bedraagt 20 euro per ploeg! We beginnen eraan om 20 u, maar vanaf half 8 zijn de deuren geopend en staat het drinken al koud! Verzin een orginele groepsnaam en laat ook weten met hoeveel personen je deelneemt.
Raad en Daad Provinciestraat 108 2018 Antwerpen.

Naar jaarlijkse gewoonte nodigen wij u uit om de herfstkermis van Raad & Daad voor de 54e keer in te zetten. Dit jaar zullen we dit doen met een Italiaans herfstbuffet, waarvan u het menu op de achterzijde van deze brief kan terugvinden. De financiële bijdrage voor dit openingsdiner blijft ongewijzigd: €27 per persoon. We verwachten u hiervoor op vrijdag 18 november 2016 vanaf 19.30 u voor het aperitief. U kan aan het Italiaans Herfstbuffet deelnemen door u vóór 11 november in te schrijven bij Anita De Keulenaer; u kan daarvoor het strookje onderaan de brief gebruiken en opsturen * ofwel per post : Lange Nieuwstraat 94  2000 Antwerpen * ofwel per mail : Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  * u kan ook telefonisch inschrijven op nummer 0498106879 Wij zouden u willen vragen uw inschrijving te bevestigen door vooraf te betalen op rekeningnummer BE09 3200 4375 5457 van Raad & Daad. Indien u niet aanwezig zou kunnen zijn en toch de werking van Raad & Daad zou willen steunen, kan dat door uw bijdrage te storten op ditzelfde rekeningnummer. Natuurlijk kan u ons ook een bezoekje brengen op zondag 20 november.Alvast bedankt voor uw steun en interesse,

Anita De Keulenaer

Programma Herfstkermis 2016

Vrijdagavond 18 november :

Italiaans Herfstbuffet*

SOEPEN

FRANSE UIENSOEP MET CROUTONS EN GRUYEREKAAS

POMPOENCURRYSOEP MET CROUTONS

VOORGERECHTEN

MELANZANE A LA PARMIGIANA

TOMAAT MOZARELLA MET VERSE BASILICUM

HOOFDGERECHTEN

STOOFPOT VAN WILD

POMMES DUCHESSE

GESMOORD WITLOOF SPRUITJES WORTELTJES

KALKOEN GEBRAAD

ROZEMARIJN AARDAPPELEN

ROZE PEPERSAUS

BOSPADDENSTOELENSAUS

DESSERT

TIRAMISU

VERSE IJSROOM CHOCOLADESAUS VERSE FRUITSLA


* Aperitief, dranken, koffie,… zijn niet inbegrepen


Met Groooote Tombola

Zondagmiddag 20 november :

Aperitief vanaf 11.30 u

Restaurant van12.30 u tot 14.30 u

Wij bieden u lekkere spaghetti aan, of een biefstuk, tomaatgarnaal, heerlijke soep, en een curryworst met frietjes voor de kinderen.

 

 


Contactgegevens & Vieringen

Contactgegevens
Dominicushuis
Jan Elaut
Wetstraat 86
2060 Antwerpen
03 235 38 50
dominicushuis@warmnoord.be

Vieringen
Zondag 10.30 uur


Provinciestraat 108A, 2018 Antwerpen

Webmaster

Vragen of opmerkingen?
Contacteer de
webmaster