ARCHIEF 2013

VORMSEL 5 MEI 2013

VORMSEL 5 MEI 2013

In een bomvolle St.-Antoniuskerk ontvingen negenendertig jongeren van onze federatie Noord het H. Vormsel. Zestien hiervan kwamen uit de gezamenlijke vormselcatechese van de St.-Eligius en van de St.-Lambertusparochie. Het was mooi lenteweer zowel buiten als in de harten van al deze jongeren. De vormheer, vicaris Bruno Aerts had het in zijn homilie terecht over de persoonlijke fanclub van iedere vormeling want ze waren in grote getale aanwezig: de ouders, oma's en opa's, de broers en zussen en iedereen die onze vormelingen een goed hart toedraagt. En dat die fanclub nodig is om iedere vormeling verder te begeleiden naar een volwassen christenzijn dat spreekt voor zich. Kinderen die, naast onze Antwerpse jeugd, uit alle windstreken van onze planeet komen en die hier trachten hun geloof verder uit te bouwen moeten op hun fanclub kunnen blijven rekenen.

Alle vormelingen
Warm Noord Vormelingen 2013


Het was een schitterende en kleurrijke viering die omwille van het groot aantal vormelingen wel iets te lang uitliep naar de smaak van heel wat mensen. Indien de aangroei van vormelingen blijft zoals nu dan moeten we zeker gaan uitkijken naar meerdere vieringen.

Dit was dan ook de reden waarom de receptie, welke aan alle aanwezigen werd aangeboden door de gastparochie, hartelijk was maar ook toch niet te lang duurde. De feestelijkheden werden zo vlug mogelijk thuis verder gezet.

St Eligius Vormelingen
Vormelingen van St Eligius parochie


Een speciaal woordje van dank gaat naar de gastparochie van St.-Antonius van Padua die ervoor gezorgd had dat alles gesmeerd liep qua locaties en infrastructuur.

Dank ook aan de catechisten: Wendy en Gerda, Lieva, Jo, Marianne, Gabriƫl, Annemie, Andrea, Rita, Joris, Chantal, Kathleen en Ria. Het is een echte en hechte ploeg die nu reeds uitkijkt naar de vormelingen van volgend jaar!

 

Coƶrdinatie


Eric Bochar
Paardenmarkt 109
2000 Antwerpen
0496 53 00 91
info@warmnoord.beFederatie Warm Noord

Webmaster

Vragen of opmerkingen?
Contacteer de
webmaster